Način plaćanja

5.1. Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti države Crne Gore – euro (EUR).  Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cijene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumijevanju.

5.2. Načini plaćanja su:

  • Plaćanje pouzećem - podrazumjeva plaćanje iznosa sa računa prilikom preuzimanja pošiljke.

  • Plaćanje Visa, Master Card, American Express karticama.

5.3. Prilikom odabira načina plaćanja kreditnom karticom, iznos računa dospijeva odmah po sklapanju ugovora. Informacije o debitnoj/kreditnoj kartici su uvijek šifrovane tokom prenosa preko mreža. Slažete se da ćete pružiti trenutne, potpune i tačne informacije o kupovini i računu za sve kupovine izvršene na našoj web stranici.

5.4. Prilikom plaćanja Narudžbe, Kupac daje Prodavcu implicitnu garanciju da Kupac ima potrebno ovlašćenje da koristi način plaćanja koji je Kupac izabrao prilikom slanja svoje Narudžbe. Svaka Potvrda koju izda Prodavac podliježe odobrenju plaćanja Kupca od strane relevantnog servera za validaciju elektroničkog plaćanja. Ukoliko banka Kupca odbije uplatu, Narudžba neće biti prihvaćena i Prodavac neće imati obavezu da pošalje robu. Kao dio mjera poduzetih za sprječavanje prevare na Internetu, Prodavac ima pravo prenijeti informacije o Narudžbi i načinu plaćanja Kupca trećoj strani u svrhu provjere.